Welkom   Particulieren   Ondernemers   Contact

Particulieren


Aangifte doen voor de inkomstenbelasting wordt er niet eenvoudiger op. Elk jaar verandert de wet. De fiscale regels correct toepassen en toch de aanslag zo laag mogelijk uit laten komen, daar zorgt 10e penning administraties voor.

Meestal wordt de aangifte bij u thuis ingevuld. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren of eventueel in het weekeinde. Vooraf krijgt u duidelijke informatie welke gegevens nodig zijn.

Bij 10e penning administraties heeft u geen DigiD nodig.

Het tarief is in 2021 aangepast: vanaf € 82,50 incl. btw voor een gezamenlijke aangifte en vanaf € 70 incl. btw voor een enkele aangifte. Voor dit bedrag kan 90% van alle particuliere aangiften worden verzorgd. De kosten zijn hoger als u bijvoorbeeld uw hypotheek heeft veranderd, u een eigen huis heeft verkocht of indien er sprake is van een overlijden.

Aangifte doen loont! De toeslagen, zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget zijn afhankelijk van het inkomen. Door aangifte te doen kunt u in aanmerking komen voor een toeslag of valt deze hoger uit. U kunt het aanvragen of wijzigen van de toeslag laten uitvoeren door 10e penning administraties.

Veel mensen zijn blij dat ze geen aangifte inkomstenbelasting (meer) hoeven te doen. Vaak kunnen ouderen, en ook anderen, geld terug krijgen, zelfs als zij maar weinig belasting betalen.


10e penning administraties - KvK Utrecht 30212476 - Btw-id NL001504207B15 - Privacy verklaring